Lasse Hietanen

Mikä on meidän tehtävämme, kun näemme "sotainvaliidineitoa raiskattavan?"

Hei. Meidän, Taivaan ja maan Isämme, on luodessaan maapallon, luonut aivan ainutlaatuista, ei ole missään, koko laajan maanpinta-alueen alueella. Suomineidon kauniita "muotoja" ja tarkkaa luomistyön kauneutta.

Vain, euroopan alueella, Suomi.

"Sotainvaliidineito on joutunut raiskauksen kohteeksi." Invaliidi, käsi katkaistiin, käsi joka piti nikkeliä kädessään, antaakseen sen "perheelleen."

Iitti otti idolikseen, (epäjumalakseen,) henkilömuiston, joka oli jäänyt seksiriippuvaiseksi. Tasa-arvo ei kunnassa toteutunut, vain naisesta tehtiin patsas, kunnantalon eteiseen.

"Seksuaalista väkivaltaa,"alettiin Suomineidolle tehdä, kun jo ainakin kaksi varoitustaulua, jo kallelleen menneinä, johonkin hävisivät. Tauluissa luki, kuinka alue on vedenottoaluetta, alue on niiden pykälien mukaan suojeltu.

Asioiden, jota luulimme alkuvaiheeksi, koska kyseessä oli ensimmäisiä, lie, ensimmäinen, ympäristön asukkaille tarkoitettu, yleinen kokous, siinä sanottiin;  On olemassa nollaratkaisu.

Sanoin samaisessa kokouksessa toimitsijoille; Teitä, kun kuuntelee, tulee vertaus; Saada aasi liikkeelle, istuu selkään ja laittaa heinätupun kepinpäähän, pitäen sitä senverran kaukana aasin suusta, etä se sitä jatkuvasti tavoittelee, niin se menee eteenpäin.

Noin sain sanoa, enkä tiennyt kunnan, jo ennen tätä kokousta, antaneen ison rahamäärän, Suomineidon, "puhtaanalueen" leikkauksiin.

Kunta odottaa ulkomailta "ajajia,""hyväksikäyttäjiä,"meidän Sumineidollemme, vaikka sanoimme; Turhaa polttoaineiden tuhlausta koko touhu. Heiltä, ei.

Nuoret ovat erittäin ylikuormitettuja maalla; Vaan, niinhän se syntyvyys aikanaan kasvoi Israelilaistenkin keskuudessa, kun heille työtaakkaa lisättiin. Tästä on puhuttu jo raamatun lehdillä. Siunaten Lasse Hietanen.    

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän nita kuva
Nita Hillner

Nyt täytyy rehellisesti sanoa etten ymmärtänyt tekstiä. Liittyykö teksti johonkin tiettyyn tapahtumaan, moniin tapahtumiin? Vai onko kyse noin yleisesti ihmisten moraalista?

Käyttäjän reijokallinen kuva
Reijo Kallinen

Kirjoittaja on ns. sekopää!

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Nita kommentistasi. Anteeksi osaamattomuuteni. Liittyy tiettyyn tapahtumaan; Iitin kunnalla on vedenottoalue, niin, että Salpausselän selkä toimii sadeveden vastaanottajana, josta se valuu harjussa oleviin vesisuoniin. Alhaalla harjusta, on kunnan alueelle tulevan juomaveden ottopaikka. Ennen, harjun päällä oli asianmukaiset kieltotaulut, joskin jonkinverran lahoilla "jaloillaan," (kalllellaan). Tauluissa sanottiin; Alue on vedenottoalue ja se pitää säilyä asiaan kuuluvasti "koskemattomana." (En tarkkaan sanoja muista.) Taulut häipyi ja kunta alkoi rakennuttamaan moottorirataa, kyseiselle harjulle ja sen liepeille, koska rata-alueet ovat hyvin laajat. Luonnontilamaisuus poistui laajoilta alueilta ja näin sadeveden, pinnastaimeytyminenkin huomattavasti vaikeutuu, ratapäällysteiden eston tähden, sekä vesisuonet eivät voi saada enää suoniinsa sitä entistämäärää sadevettä, kun se johdetaan ojilla viemärehin. Vastustimme tätä ratahanketta, moniin haittavaikutuksiin vedoten, kuten, melu y.n.m, (turhaa polttoaineen tuhlausta.) Ei onnistunut. Tuossa bogissa on paljon vertauksellista puhetta, joka on vaikeaa ymmärtää. Joku voi sanoa, hulluutta. Parhain terv. Lasse.

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Reijo. Kyllä sekopäisyyden, "tässätyössä," jos missä huomaa. Sydän, kun vain, "sekoilumattomana," säilyisi, niin kyllähän tämän luisen pään kanssa, aina jotenkin sinne hautaanasti, nyt, alkajaisiksi, luulisin, "porskuttelevan." Lämpimin, Siunaavin terveisin Lasse Hietanen.

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Nita. Olen sinulle kiitollinen kommentistasi. Ja, ymmärrän sinun ymmärtävän, kun sanon olevani ihminen, jolla on vieläkin voimassa pyyntö (yli 10v) Yleisradiosta, että teihin otetaan myöhemmin yhteyttä. Olet ihanalla ja kiitettävällä tavalla ollut tässä pitkässä odotusajassa, heidän, tavallaan, avustajana. Kiitos. ...moraalista? Kyllä, yleisestä moraalista ja suhtautumisesta siihen. Kun kunta, eli sen päätösten tekijät ottavat määrätyn asenteen siihen; Torilla teltta, (pimeä, luonnollisesti) opetetaan nuoria, "kädestä pitäen," vetämään kondoomia kurkun päälle. Kunnan idolihan tästä iloitsee. Meidän olisi palattava "juurillemme," siitä huolimata, vaikka se on hulluutta maailmalle. Vuoden 1908, pienessä hartauskirjassa; Armoa armosta, sivulla 231 on, tällepäivälle, "sanovat, suuri mies kauniisti"; Maalliset asiat täytyy tuntea, ennenkuin niitä voi rakastaa; mutta taivaallisia asioita täytyy ensin rakastaa, ennenkuin ne voi tuntea. Pyrin sinne yleen, kun kuunteli radioa ja siellä oli henkilöitä keskustelemassa; Miten voisimme auttaa nuoria, heidän vaikeuksissaan? "Sydämessäni" ajattelin; voi, kun pääsisin tuollaiseen keskusteluun mukaan, minullakin voisi olla jotakin annettavaa, kun meillä oli niitä siaiskotilapsiakin. Suomen kouluampumiset tuli, vähän tämän pyrkimisen jälkeen. Nyt me puhumme, kuinka lapsia pitäisi saada lisää. Kiittäen ja Siunaten, Lasse Hietanen.

Toimituksen poiminnat