Lasse Hietanen

Mitä Jeesus tekisi?

Hei. Hän varmaankin heti ottaisi heiltä pois "julisttaulut," joissa lukee; Ei saa kiihottaa toisia ihmisiä, mitään kansanryhmää vastaan. Antaen, "vanhan taulunsa," ; Rakasta lähimmäistäsi, niinkuin itseäsi. Ja Hän, kokeneena vielä sanoisi: Rakas Ystäväni; Pyri aina tunnistamaan saatana, kun se tulee luoksesi, niinkuin se tuli minun luokseni siellä kirkon tornissa ja yritti tuhota minut. Minä Rakastan sinua. Ymmärräthän tämän, Ystäväni? Kiitos. Lämpimin, Siunaavin terveisin Lasse Hietanen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän ErkkiLatvala kuva
Erkki Latvala

Rakasta lähimmäistäsi. Siinä usein epäonnistumaan. Mutta pitää olla itselle armollinen,siinäkin asiassa. Suuresti kunnioittaminen lähetys saarnaaja Mauri Viksten on sanonut heti ensimmäisessä käskysssä epäonnistumme ,eli rakasta Jumalaa yli kaiken kaikesta mielestä ja sielustasi. Niinpä laki ei kelpaa pelastustienä vaan Jeesus Kristus. Ei tarkoita tietenkään että voisimme elää miten tahansa.Ettei nyt joku sano että jaa otetaan vain rusinat pullasta Niin kuin täällä on tapana

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Erkki kommentistasi. Niin, ei mitään omaa, vain "väräjävä" uskon käsi ja sydän, Häntä kohti. Lämpimin, Siunaavin terveisin Lasse.

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos
    «Ei saa kiihottaa toisia ihmisiä, mitään kansanryhmää vastaan.»

Matt. 10:34-.

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Marko. Ei saa kiihottaa toisia ihmisiä, mitään kansanryhmää vastaan.

Matt. 10:34-. Ajattelutapani; Rakasta lähimmäistäsi, niinkuin itseäsi. Ja. Olkoon teillä se mieli, kuin Jeesuksella Kristuksella oli.

Jeesuksen mielellä rakastaen yhtä ihmistä, eli tätäkautta kaikkia ihmisiä, näinollen, kun ei väliin jää ketään, ei mitenkään sinne voi jäädä minkäänlaista kansanryhmää.
Vaan, jos lähdemme tarkastelemaan asiaa kansanryhmästä päin, ilman, ettei meillä ole sydämessämme kumpaistakaan raamatunkohtaa, luovuimme Jumalan Sansta; Olen perustanut "kansanryhmän" tai vaan, olen yksi jäsen siinä. Kansanryhmäksi voimme myös luokitella sen joukon, fariseukset, bublikaanit, kirjanoppineet ja jotkut ilmeisesti, jonkinverran ainakin vauraat, hopearahoineen.

Tuskin heidän sydämiinsä jäi elämänohjeeksi tämän Miehen Sanat, Miehen mistä he halusivat päästä eroon hinnalla millä hyvänsä. He ovat kansanryhmä. He elävät keskuudessamme. Jokainen joka vihaa Jeesusta Kristusta ja Hänen Sanaansa, kuuluu vääjäämättä siihen kansanryhmään. Vain Jeesus nimi pelastaa iankaikkiseen Eämään.

Käyttäjän ErkkiLatvala kuva
Erkki Latvala

Näin on,mutta ei Matt.10:34 sitä tarkoita"en ole tullut tuomaan rauhaa vaan miekan"..vaan Jeesus puhuu siinä hänen tähtensä syntyvästä eripuraisuudesta

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Erkki. Ymmärrän sen niin, kun esimerkiksi, muslimilapsi kääntyy Jeesukseen uskovaksi, hän joutuu "miekan alle". Tuo ilmentää sen Sanan tärkeyden, kuinka tärkeää on tunnustaa Jeesus ihmisten edessä, että Jeesus taas tunnustaa meidät Isän edessä, mutta eihän saatana tuota tykkää. Se "kapuloita rattaisiin lykkää". Lämpimin, Siunaavin terveisin Lasse Hietanen.

Toimituksen poiminnat