Lasse Hietanen

Mitä muuta Jeesus tekisi, kuin ett', jalat Hän pestä tahtois?

On Hällä sydän, niin lämpöinen ja palvelualtis mieli. Ja Rakastava, suloinen kieli. Ei huuda Hän kaduilla kaupungin, ei jalkaansa vihasta polje. Ei itsekyydestään vaatimuksiaan tuo, vaan on Isältään Elämäns' ohje. Hän meille puhuu, mit' Isältään saa: Se Rakkautta, niin suurta, on Armon aivan täyttämää, ei ollenkaan vihan juurta.

Hän tuli taivaasta palvelemaa, olis' kauemmin kanssamme ollut, vaan, niinpaljon Sinua Rakasti ja Isämme tahtoa kunnioitti, Hän itsensä, pulestamme antoi ja kaiken maksun, Golgatalla kantoi.

Vaan, "keväistä" aamua vietämme, meille laulavat keväiset linnut, no, mitä ne meille kertova, vaik' itse noin, sirot ja hennot; He kertova: Jeesus ei kuollutkaan, Hän Elää ja hyvin jaksaa, Hän pyyhe käsivarrella kävelee ja Isänrakkautta meille maksaa. Hällä tänään, "naamiopuku" päällä on, Hän on Hän, jok', kaikkein vähin lie, oi katsoppas oikein tarkkaan. Hän on Hän, jok' auliisti palvelee, eikä työ, ole sidottu "markkaan". Jos "varpaidesväliä" kutisee, ota yhteys Häneen heti. Saat runsaasti muitakin etuja ja Taivaassa, parhain on, "peti".

Lämpimin, Siunaavin terveisin Lasse Hietanen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Pekka Iiskonmaki

Miksi luulet, että uskonnollinen heräämisesi ja sen liturgiat kuuluvat tähän osioon?

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Pekka herättävästä kommentistasi. "Miksi luulet"; Olikohan äitini, joka "fruugasi" usein sanoa, että, luulo ei ole tiedon fäärtti. Kiitos Pekka,, että herääminen, kommenttisi vakuuttaa ja vahvistaa; Hereilläolo oli tarpeen ja liturgiat, niinkuin "linnunlaulut", eivätpä nekään meiltä kysy, kun halustaan laulavat. Lämpimästi Sinua ja rakkaitasi Siunaten Lasse Hietanen.

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Pekka kysymyksestäsi. Vastaan vielä, toiste ja myöhään; Pidin silloin aivan luonnollisena asiana, kun siellä alussa oli ja on ehkä vieläkin, ne "heräte" otsikot: Mitä Jeesus tekisi. Pidän Hänestä puhumista, yhtä luonnollisena, kuin hapen hengittämistä. Aika on paha. Hyvää luova Sana on vainon kohteena ja on sitä aina ollut. Siksi sitä haluaa "kylvää" sinne missä ihmiset on ja liikkuvat. Siunaten Lasse.

Toimituksen poiminnat