Lasse Hietanen

Jeesuskin luultavasti kysyisi ja Sanoisi;

Kun saivat minut häpeälliseen ristinpuuhun. Ottiko minun paikkani yksi, vai useampi ihminen? Kysyn tätä siksi, koska, kun kaikki oli luotu, niin katso, kaikki oli sangen hyvää. Ketkä, tai, kuka on se "nykyjumala", joka tekee yksinkertaiset asiat kaksin,- tai useampikertaiseksi? Kuten esimerkiksi vastaamisen kellojen ajan asettamiseen.

Sehän me tiedetään, että saatana haluaa mitätöidä, sekottaa ja hämmentää meidän ihmisten sydämet: Onko Jumala todella sanonut niin?

Taivaan ja maan Isä on antanut, armossaan meille, aivan suuremmoisia lahjojaan, kuten esimerkiksi tietokoneetkin. Vaan meneppäs, tai yritäppäs mennä "sanomaan" sitäkautta, mitä mieltä olet oikeasta, haluamastasi kellonajasta, niin ompi työlästä ja vaikeaa. "Nykyjumala" sanoo; Ettei sanota tähänastisten ihmisten äänestystulosta, ettei se vaikuta äänestystulokseen. Kamala, pelkäävä, "jumalihminen" hallitsemassa. Samanhenkinen, kuin, joka Raamatun, Jumalan Sanaa on vesittämässä vähän kerrassaan, tyhjän veroiseksi.

Mikä on alusta asti ollut Hyvää, ei siihen "nykyjumala", saisi "sormeaan" laittaa.

Vanha kellonaika on ollut hyvä ja tulee sitä aina olemaan. Jumalan alkuperäinen Sana on Parhaaksemme Paras. Ei sitä saa muuttaa. Se jää meidän jälkeemmekin rakkaillemme ohjeeksi, joka vie heidät, tuo heidät taivaan kirkkauteen.

Eihän aina ole enemmistö Jeesuksen Kristuksen tahdossa. Vaikka vain yksi ihminen olisi maapallolla sitämieltä, ettei Jumalan Sanaa saa kirjaimenkaan osalta muuttaa, niin se pitäisi meidän kaikkien uskoa ja Hänen tahtoonsa nöyrtyä.    Lämpimin Siunaavin terveisin Lasse Hietanen. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Raamattu ja uskovaiset uskovat että Jeesuksen isä oli kaikkivaltias Jumala. Eikö niin?

Väitetään että kaikkivaltias pystyy tekemään mitä vaan, herättämään kuolleita, parantamaan sairaita, pelastamaan hyvät ihmiset paratiisiin jne.

Miksi Kaikkivaltias tapatti oman poikansa? Sanotaan että Kaikkivaltias ei olekaan kaikkivaltias, vaan hän joutui ostamaan oman poikansa hinnalla Paholaiselta meidät ihmiset? Siten Paholainenolisi voimakkaampi kuin Jumala.

Kenelle Kaikkivaltias uhrasi oman poikansa? Keneltä Hän osti ihmiskunnan?

Jeesus varmaan vihaa isäänsä koska isä tapatti hänet.

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Leo kommentistasi. Raamattu ja uskovaiset uskovat, että Jeesuksen Isä, oli kaikkivaltias Jumala. Kyllä. Oli ja on sitä, tänäkin päivänä. Jeesushan Sanoi: Joka on nähnyt minut, on nähnyt Isäni. He ovat yhtä. Isä, Poika ja Pyhä Henki. Heitä on 3, ketkä haluavat olla meidän Ystäviämme, auttajiamme ja varjelijoitammme. He kaikki ovatkin Elossa. Eräs mies on hyvin sanonut; Nämä, niinsanotut, "maalliset asiat", pitää ensin nähdä, ennenkuin, niitä voi rakastaa. Vaan taivaallisia asioita pitää ensin rakastaa, ennenkuin ne voi nähdä. Jeesushan me voidaan laittaa "lujille", siitä mitä Hän on Sanonut. Hänhän pyysi ja pyytää vieläkin; Koetelkaa, onko Sanani Isältäni, vai puhunko minä omiani. Hän varmasti vastaa. Tämä on epävarmaa. Saatanahan on ikuinen "tyhjätasku". Ei hänellä ole mitään omaa, muuta, kuin taito hukuttaa sielumme helvettiin, niinkuin se olisi tehnyt mielellään Jeesuksellekin, Hänelle, joka on kaiken Sanallaan luonut. Lämpimästi sinua Leo ja rakkaitasi Siunaten, Lasse Hietanen.

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

Uskovaiset ylistävät Jumalansa hyvyyttä ja pokkuroivat hänen edessään. Minusta käsittämätöntä touhua. Ylistetään poikansa tappajaa. Esim USA:ssa saisi moisesta kuoleman tuomion. Pitäisiköhän teidän vähän ajatella kun noin toimitte.

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Raimo kommentistasi. Liekö näet tuon edellisen kommentointini? (Olen, niin aloittelija.) Siinä voisi olla jotakin vastausta sinullekin. Kyllä tämä on ajattelemisen, taitolaji. Lämpimästi Siunaten, Lasse Hietanen.

Käyttäjän PauliJuhaniPitknen kuva
Pauli Pitkänen

Sielunvihollinen on valehtelija alusta alkaen. Täälläkin valehdellaan niin, että korvat soi. Kuka sanoi "Luo sinä, minä lunastan, teen sen mielelläni ?"

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Pauli kommentistasi. ?, Olisikos Jeesus tuon sanonut. Ainakin Hän on sen, runsain määrin tehnyt. Siunaten sinua ja rakkaitasi, Lasse.

Toimituksen poiminnat