Lasse Hietanen

Mitä Jeesus tekisi?

Hei. Kiitos. Jeesus Kristus kysyisi: Pääsenkö Ilja Janitskin sijaiskärsijäksi vankilaan, että hän pääsisi vapaaksi? Haluan tätä kysyä, koska Jeesus Kristus on kärsinyt myös minun edestäni, syntisen ihmisen. Menisiköhän tämä kysymys tätäkautta tuomareiden tietoon ja voisinko saada tähän asiaan myös vastauksen?

Lämpimin, Siunaavin terveisin Lasse Hietanen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (27 kommenttia)

Käyttäjän JussiNummelin kuva
Jussi Nummelin

Veikkaan ettei kysyisi, mutta en ole alan expertti.

Ja vaikka kysyisi, vastaus olisi selvä: ei pääse, tämän uskallan luvata vaikka en ole tuomari.

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Jussi. Niin, veikkauksesi ja arvelulupauksesi, voivat, ikäväkyllä olla aivan oikeat. Vaan, olisihan se "ollut" kiva elämänkokemus, kun vielä tuo elämän "mottokin" on; Tee työtä, niinkuin eläisit iankaikkisesti; Rakasta, niinkuin kuolisit tänään. Siunaten Lasse.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Se nimi on ”Janitskin”, genetiivi siis ”Janitskinin”. Kirjoittajalle tiedoksi.

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Max, kommentista ja nimiohjeesta, kun sitä "pähkäilinkin", kuinkahan se on. Paljon Kiitoksia sulle, Max Jussila. Minulle on tärkeintä, että hän on minun veljeni Jeesuksessa Kristuksessa. Siunaten sinua ja rakkaitasi, Lasse.

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

Kiitos, Max. Tämä on mahdollisesti informatiivisin (vaikkakin tarpeeton) kommenttisi, jonka olen koskaan nähnyt.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

No niin, onko jetlag hellittänyt Pohjois-Korean matkan jälkeen?

Matti Simonaho

"syntinen" : tarkoittaa "rikollinen"

Onko rikollinen tai ei selviää lähinnä Poliisin rikosrekisteristä. Jos uskoo että on rikollinen vaikka ei ole koskaan mitään anteeksiantamatonta rikosta tehnyt, on psyykkisen väkivallan/terrorismin uhri oireineen.

Sitäpaitsi Jeesus kieltää fariseusten, kirjanoppineiden et al perusteettomat syytökset. Niin myös Suomen Kansan Perustuslaki.

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Matti. Kiva, kun tiedät, että perstuslaissa on jotakin vielä jäljellä, "meitäsuojaavaa", kun eihä sitä tällainen "maallikko", niintarkkaan tunne. Sen vain tiedän, tuon, "Isonkirjan" mukaan, etteihän me itsessämme ole ansaittu, kuin helvetin tuli. Siunaten Lasse.

Matti Simonaho

Googlasin eräässä toisessa yhteydessä ja löytyi tällainen jos "etsii Jeesusta": https://keskustelu.suomi24.fi/t/12056582/jeesuksen...

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Matti. "Kurkkasin" vähän, vaan päädyin tähän, että Jeesuksen löytää Hänen, alkuperäisestä, muuntumattomasta Sanastaan, Raamatusta. Siunaten Lasse.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

Jeesukseen vetoaminen on tyhmää. Jeesus ei tehnyt juuri mitään, enimmäkseen hän rukoili.

Mutta jeesustelut sikseen: hieno homma että Ilja Jäniskin pääsi tiilenpäitä lukemaan. Vaikka niljakas jätkä jänistikin ja pakeni Andorraan, lain pitkä koura tavoitti monitaparikollisen sieltäkin.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

Lisäys: olen muuten kirjoittanut itsekin tuolla otsikolla blogin, mutta en rikollisia puolustellakseni:

http://mikalamminp.puheenvuoro.uusisuomi.fi/256300...

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Mika kommentoinnistasi. Kiitos lievästä lausunnosta, kun kadotukseen menevät sanovat sen olevan hulluutta, Raamatun mukaan. Joo ja sehän se meille on se kauhein asia, jos vielä onnistuttaisiinkin, tämä maallinen jahti eksyttämään, niin kauhein olisi vielä edessä, kun perkele olisi ihmisen syöksemässä helvettiin. Paras on aina ihmisellä edessä, kun uskoo Jeesukseen. Lämpimin, Siunaavin terveisin, Lasse.

Jani Kuusela

Jeesuksen opetus on lyhyesti tämä: Älkää tuomitko ettei teitä tuomittaisi. Sillä millä tuomiolla tuomitset toisen, tuomitset itsesi. Jeesus armahti monta, mutta lopulta häntä itseään ei armahtanut kukaan. Ei edes hän itse.

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Jani. Jeesus ei kuitenkaan ollut armoton itseään kohtaan, koska Hän itse oli ja on edelleen Armo. Hän teki kaiken mielellään ja iloiten Isälleen ja meille. Hän oli tullut "kirkkaudesta" ja Hänen oli helppo mennä Isänsä kirkkauteen takaisin ja Hänhän elää yhä tänään. Hänhän sanoi olevansa; Sisällisesti meissä, kysyen vielä; Ettekö sitä huomaa? Meidänkin on silloin, "ilo kuolla", kun tiedämme, kuka meitä on vastassa. Jeesuskaan ei huutanut kauhunhuutoa, niinkuin on kerran kuullut sairaalassa, kun on käynyt siellä sairaille laulamassa. Kauhun huuto on erilaista, kuin kivun ja ajallisen asian ahdistus. Siunaten Lasse.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

Jeesus on kyllä jotain jonka ohi ei pääse, eikä tietysti pidäkään päästä. Hänen etiikkansa on erittäin vaativaa, ja evankeliumit ovat antiikin Kreikan kirjallisuuden viimeinen suuri saavutus (ensimmäinen olivat Homeroksen eepokset Ilias ja Odysseia). Hän epäilee koko ajan isä jumalaa. Silti hänen on pakko kulkea valitsemansa tie loppuun saakka, sen äärimmäisiin seurauksiin. Se on vaikuttavaa.

Jani Kuusela

Lopunaikoja elämme, sen myöntää vihdoin myös darwinisti, poliitikko, tiedemies, samoin kuten uskovainen.

Apostoli Paavali kirjoittaa lopunajan ihmisistä seuraavaa:

1 Sinun on tiedettävä, että viimeisinä päivinä koittavat vaikeat ajat. 2 Silloin ihmiset rakastavat vain itseään ja rahaa, he ovat rehenteleviä ja pöyhkeitä, he herjaavat ja ovat vanhemmilleen tottelemattomia. He ovat kiittämättömiä, jumalattomia, 3 rakkaudettomia, leppymättömiä, panettelevia, väkivaltaisia ja raakoja, kaiken hyvän vihollisia, 4 petollisia, häikäilemättömiä ja järjettömiä. He rakastavat enemmän nautintoja kuin Jumalaa, 5 he ovat ulkonaisesti hurskaita mutta kieltävät uskon voiman. Karta sellaisia!

Ympäristöprofeetta Pentti Linkola puolestaan maalaa lopunaikojen tapahtumia tähän tapaan:

http://janikuusela11.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2629...

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Jani. Kiva, kun kommunikoit. On kiva yhdessä asioita pohtia. Tuota tämä lopunaika on. Kaikki tuo on toisaalta täysin ymmärrettävää, niinkuin se on, konkretiaakin. Koska Jeesus Sanoi: Ilman minua te, ette voi mitään tehdä. On ollut suurta Jumalan armoa ja lahjaa, että on saanut käydä pyhäkoulua ja kansakoulussa on ollut Jeesukseen uskovat opettajat ja se aika on yleisesti ollut sodanjälkeistä, rukoilemisen aikaa. Silloin sai jo opia sen tärkeän asian, että Jumala näkee ylhäältä meidän tekemisemme. Nyt, vaikka sateliitit ja valvontakamerat ovat todellisuutta meidän on vaikeampi uskoa, Jumalan olemassaoloon ja Hänen "näkökykyyn". Vähän sama, kuin, "että joku kuolleista heräisi". Eivät he kuitenkaan usko. Tuossa Linkolan "jutussa". Saatana on "valpas poika", ottamaan meitä omalle osastolleen, jos ja, kun me alamme pelkäämään, mikä meitä kohtaa ihmiskuntana. Jeesus olisi kiva saada kongreettisesti kulkemaan nykylasten rinnalle,näkymättömänä.
Siunaten Lasse.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Hyvä että otit tämän Iljan tapauksen esiin. Jos Ilja on todella Jeesuksen rakastama opetuslapsi, Jeesus varmasti käy hänet vapauttamassa vankilasta kolmantena päivänä.

Näin Ilja pääsisi jatkamaan uskonnollista kirjoittelua Mitä Vittua lehdessä.

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Leo. Sanonen; Tein vain sen minkä halusin tehdä pienempänä, (mikäli?), "eleenä", koska minun puolestani on tehty todella paljon, konkretiaa. Hänen sulasta armostaan saan, peräti sinullekin Leo, vielä kirjoittaa. Oi mikä lahja ja rikkaus.
Minua ainakin Jeesuksen kohtaaminen on aina muuttanut myönteisellä tavalla. Toivon ja rukoilen, sitä samaa toisillekin, Iljallekin. Lämpimästi sinua ja rakkaitasi Siunaten, Lasse.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Tietysti Ilja on pelastuksen arvoinen ihminen mutta eikö meidän pitäsi myös ajatella että hän kiusasi vuosikausia Jessikka-parkaa.

Ilja organisoi tuhansia uskovaisia pilkkaamaan ja haukkumaan tätä viatonta nuorta naista. Ilja ja hänen opetuslapsensa jatkavat edelleen valehtelua, he haluavat saada meidän Putinin alamaisiksi.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Iljan tekosia:

Ilja Janitskin on tunnettu Mitä Vittu-lehden perustajana. Mitä Vittua-lehti on hyvin aggressiivinen, sen kautta kohdistetaan viha- ja lokakampanjoita poliitikkoja, toimittajia sekä erilaisia kansanryhmiä vastaan. Tämän vuoden tammikuusta lähtien MV-lehden vetäjänä on toiminut Juha Korhonen.

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos kommentista. Niin, kyllähä perkele haluaisi meitä kaikkia mielellään palveluksessaan käyttää. Erityisiloa hänelle varmaankin tuottaisi, jos kyseessä olisi vaikka papin lapsi. Tässäjutussahan on perkeleen sananvapauden, itselleen ryöstö ja Iljaa käytetään vähän samoin, kuin sotaaikana tapettiin oma mies pelokkeeksi, että miehet "paremmin" tekivät viidettä käskyä vastaan ja pelkäsivät omaakin hengenlähtöä. Saatanan ainut ase on pelotteleminen. Sillä ei ole ollenkaan, sitä maailman vahvinta asetta joka on rakkaus. Voittaa vahvimmatkin ydinpommit. Kyllä sellaisen saa tappa joka miekkaan tarttuu, se miekkaan hukkuu Jeesuksen Sanan mukaan. Meidän ei kenenkään pidä luopua Jumalan Sanasta, ettemme joudu vihan alle. Uusi lähtö uuteen alkuun on, v. -38 Raamatussa Matt.6:33, Vaan etsikää ensin ... . Siunaten Lasse.

Käyttäjän JussiNummelin kuva
Jussi Nummelin

Saatanalla on kaimana ydinpommi, jota venäläiset ovat valmiita rakkaudessaan ampumaan:

https://www.tekniikkatalous.fi/tekniikka/nopeus-24...

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen Vastaus kommenttiin #23

Hei. Kiitos Jussi kommentistasi. "Saatanalla on kaimana ydinpommi," ... . Niin. Ei "kaima", ydinpommi ole niinkauvan vaarallinen, kun me "kaimat" pysymme poissa sen toiminnoista. Ihminen on vaarallisempi, kuin ydinpommi. Onneksi Jeesus elää ja perkele on jo voitettu. Meillä on Jeesuksessa Kristuksessa, Tulevaisuus ja Toivo.
Lämpimin, Siunaavin toivotuksin sinulle ja rakkaillesi, Lasse Hietanen.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Kuules Lasse Hietanen:

On halpamaista että sinä käytät kaikkien kunnioittamaa Jeesusta omien halpamaisten tavoitteittesi edistämiseen.

Puolusta avoimesti Janitskia ja Bäckmania ja muuta Putinin porukkaa kuten monet muutkin tekevät. Se olisi ainakin reilua.

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Leo. Anteeksi myöhäisyyteni kommentoimaan. Tulin vasta nyt katsoneeksi sivua. "Halpamaista". Hänelle, Jeesukselle sanottiin Hänen ajavan belsebulin voimalla ihmisistä ulos riivaajia, vaan Hän torjui kyseisen väitteen. Rohkenen pyytää sinua Leo pohtimaan, miettimään, kumman herran hengellä, olen mielestäsi käyttäytynyt halpamaisesti. Tiedän kuitenkin, etten ilman Jeesusta Kristusta voi mitään tehdä. Hän Sanoo: Ilman minua te ette voi mitään tehdä.
Lämpimästi sinua ja rakkaitasi Siunaten Lasse Hietanen.

Toimituksen poiminnat